avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contr V/C cu plata in rate - cine e proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contr V/C cu plata in rate - cine e proprietar

Am in fata un ctr de V/C cu plata in rate - ultima rata fiind in 2017.
exista o clauza care prevede :"ctr de fata va fi pus in executare dupa incheierea ctr de imprumut si virarea in totalitate a sumelor de catre CEC"
Exista si un proces verbal de predare primire atasat.
Pot avea probleme la inregistrarea unui sediu social?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 20:12, 27 August 2008
La ORC este posibil sa va ceara acordul bancii pentru stabilirea sediului social in imobilul respectiv.
Inainte de a depune dosarul la ORC, va sfatuiesc sa incercati sa obtineti acordul de la banca.
imi puteti spune daca aveti ipoteca pe el
Eu spun că nu veţi avea probleme la stabilirea sediului social al unei SC. De ce? Pt că proprietarii apartamentului vor încheia un contract de comodat (chirie fără plata) între ei şi societate, vor contacta un avocat pentru a certifica respectivul contract sau pentru a-l concepe. În funcţie de ce este menţionat în contractul de vânzare-cumpărare este posibil să vă fie cerut de la ORC acordul, de principiul al băncii.
Sfatul meu consultaţi un avocat.
Pe cati ani maxim se poate face contractul de comodat?
Ircos: n-ai inteles ce se spune in mesajele de mai sus? consulta un avocat!:D:
pe de alta parte, nu e limitat contractul de comodat decat de vointa partilor

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social Badger Badger Sunt asociat unic intr-un SRL cu sediul social intr-o locatie pe care doresc sa o schimb si sa mut sediul social al SRL-ului la adresa mea de domiciliu, din ... (vezi toată discuția)
Diferite probleme -> infintare srl laviso laviso Buna ziua, Doresc si eu sa-mi infintez un SRL, fiind asociat unic - firma de prestari servicii grafica si design. Am facut marea greseala sa apelez la o ... (vezi toată discuția)
Comodatul, pfa-ul si ipoteca vlucian vlucian Doresc sa-mi infiintez un pfa, ca sediu am ales apartamentul proprietate personala achizitionat prin credit ipotecar - domiciliul e in apart sotiei. Am acordul ... (vezi toată discuția)