avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM la nivel de ramura economica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM la nivel de ramura economica

Unde pot sa aflu daca societatea unde lucrez a incheiat un contract colectiv de munca la nivel de ramura si daca pot beneficia de salarii compensatorii daca sunt disponibilizat?De la ei nu pot afla nimic, este un mare circ si daca cer o adeverinta...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 26 August 2011
Daca dati mai multe detalii, de exemplu pe ce ramura sunteti incadrat, v-ar putea raspunde cineva aici.
Industrie alimentara
[ link extern ] /
Descarcati si vedeti daca firma se regaseste in anexa 8. Contractul este valabil pana in 2015.
Societatea dvs nu are cum sa incheie ccm la nivel de ramura , ci doar sa adere la acesta sau daca angajatorul sau sindicatul este afiliat la organizatia sindicala sau patronala care a incheiat ccm la nivel de ramura respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm la nivel de ramura marinad marinad Daca firma pe care o administrez, face parte din ramura electrotehnica pt. care exista ccm la nivel de ramura valabil pana in 2014, dar nu se regaseste in ... (vezi toată discuția)
Angajator refuza plata salar compensator castigat de angajat in instanta brezan brezan Am fost disponibilizata in luna iuli 2009 cf. Art 65. din Codul Muncii. Am dat in judecata angajatorul pt. plata unui salariu compensator in cf. cu: 1. Art.8 ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel de ramura simona.elisa simona.elisa Buna ziua , lucrez la o fabrica ce se ocupa cu fabricarea produselor lactate si a branzaturilor? este cumva un contract colectiv la nivel de ramura pentru ... (vezi toată discuția)