avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca-intoarcere executare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca-intoarcere executare

Buna ziua, ce inseamna primirea unei citatii in care se mentioneaza ca sunt citata in calitate de parat de angajator (mentionez ca am castigat un proces cu angajatorul in 2008 pt motivul drepturi banesti neacordate, majoritatea salariatilor, prin hot. judecatoreasca irevocabila) pentru fond- intoarcere executare, la solutie scrie: pentru a se depune inscrisuri, pana acum am primit doar cativa salariati. Cum trebuie sa procedam sau cu cine sa luam legatura.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 21 Octombrie 2011
Cel mai probabil cu un avocat.
Cu avocatul care ne-a reprezentat, dar ce inscrisuri ar putea fi vorba si de ce dupa atata timp si doar la cativa?
Probabil parata la acea vreme a formulat contestatie la executare. In fine ce nr de dosar are cauza dv. este scrisa pe citatie
dosar nr. 5308/105/2011
Si instanta de judecata va rog.

Alte discuții în legătură

Dosarul nr 18031/299/2009 dorubabonea dorubabonea Fiica-mea a fost chemata in instanta de catre judecatoria sect 1 in calitate de intimat, ijn proces cu SC OMV PETROM SA in calitate de contestator pentru Fond ... (vezi toată discuția)
Reincadrare dupa concediere moise paula moise paula buna ziua, In urma Hotararii definitive de reincadrare in munca cu termen de recurs de 10 zile, ce trebuie sa fac eu ca fost salariat? Am luat la cunostinta ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva FLAVIA VLAD FLAVIA VLAD IN URMA UNUI PROCES CU O FIRMA LA CARE AM LUCRAT S-A HOTARAT SA PLATESC O SUMA DE 7000 LEI. EU MOMENTAN AM UN VENIT DE 595 LEI/LUNA SI UN COPPIL MINOR IN ... (vezi toată discuția)