avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrare dupa concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrare dupa concediere

buna ziua,
In urma Hotararii definitive de reincadrare in munca cu termen de recurs de 10 zile, ce trebuie sa fac eu ca fost salariat? Am luat la cunostinta de Hotarare prin internet. Sa astept hotararea prin posta? Sa astept chemarea de la societate? Sa ma prezint la serviciu?
Multumesc anticipat de raspuns.
In primul rand sa asteptati ca hotararea sa devina definitiva, dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face recurs, apoi asteptati chemarea de la societate, daca nu apare faceti dumneavoastra notificare catre ei.
S-a primit hotararea in data de 07.09.2010. De unde stiu daca societatea face recurs? in a 11 a zi solicit sa se puna in aplicare hotararea, respectiv sa ma reincadreze si sa-mi dea salariile din urma? Este nevoie de executor? ...
potrvit art. 289 c. mun. sentinta este definitiva si executorie ... puteti cere chiar si executarea silita a acesteia insa exista posibilitatea de recurs.
Societatea a facut recurs. Am luat la cunostinta despre aceasta actiune prin internet. Ce trebuie sa fac eu?
Multumesc pentru raspuns
puteti sa cereti executarea sentintei si/sau sa asteptati finalizarea recursului.

Alte discuții în legătură

Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi salariale si reintegrare la serviciu klaus_io klaus_io Buna ziua! Am fost angajata la o societate si timp de 5 luni nu mi-a mai dat salariu si dupa mi-a desfacut contractul de munca in februarie 2010. Am actionat ... (vezi toată discuția)
Recurs respins hotarare definitiva si irevocabila craciun jean craciun jean Am nevoie de o lamurire. Acum aproximativ trei luni de zile am castigat in prima instanta un litigiu de munca si apoi am legalizat sentinta civila la tribunal ... (vezi toată discuția)