avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SENTINTA DEFINITIVA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SENTINTA DEFINITIVA

IN URMA UNUI PROCES CU O FIRMA LA CARE AM LUCRAT S-A HOTARAT SA PLATESC O SUMA DE 7000 LEI.
EU MOMENTAN AM UN VENIT DE 595 LEI/LUNA SI UN COPPIL MINOR IN INTRETINERE.
NU AM PROPRIETATI SI BUNURI PE NUMELE MEU!
TEORETIC NU AM CUM SA LE ACHIT SUMA ACEASTA!
CUM POT EI RECUPERA SUMA?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 8 August 2010
pot cadea la o intelegere cu dumneavoastra sau se poate sa va opreasca o cota parte din salariul lunar in cazul in care instanta este de acord.
in cazul in care sunteti propietar al unui bun si la aprobarea instantei atunci puteti fi executat silit bunul respectiv fiind scos la licitatie iar suma obtinuta sa fie platita firmei respective
NU AM BUNURI PE NUMELE MEU!
CARE ESTE COTA PARTE PE CARE O POT OBTINE DIN SALAR?
CU ACEASTA DIN URMA TREBUIE SA FIE DE ACORD INSTANTA? ADICA PROPRIREA PE SALAR SE FACE IN URMA UNEI HOTARARI JUDECATORESTI?
VA MULTUMESC PENTRU PROMPTITUDINE.
O ZI BUNA!
Daca sentinta a ramas definitiva, ea poate fi investita cu formula executorie si poate fi executata silit. prin executorul judecatoresc. din veniturile dvs, atat cat se poate.. pana la indestularea sumei. Oricum, suma trebuie platita..iar veniturile dvs vor fi urmarite..

Instanta s-a pronuntat, sentinta aceea se investeste cu formula executorie printr-o incheiere, care va sta la baza unui dosar executional al executorului care isi face apoi treaba,,,.
Ultima modificare: Vineri, 6 August 2010
ContSters122901, utilizator
TOCMAI ASTA AM INTREBAT: CARE ESTE COTA PE CARE O POATE OPRI DIN SALAR , TINAND CONT CA MAI AM SI UN MINOR IN INTRETINERE?
EXISTA UN PROCENT ANUME PREVAZUT PRIN LEGE?
DACA NU AS AVEA VENIT DELOC?CE S-AR INTAMPLA?
MULTUMESC .
ar fi bine sa va angajati un avocat care sa reprezinte intrucat legea va da dreptul sa faceti contestatie la executare si sa mai amanati momentul platii.

Alte discuții în legătură

Recuperare suma hotarata prin sentinta definitiva. libya libya In urma unui proces de partaj instanta a hotarat ca paratul sa restituie suma de 1600,200 RON,suma pe care de trei ani de zile paratul nu a achitat-o pe ... (vezi toată discuția)
Asociatia de propietari daiora daiora Buna ziua am o hotatire judecatoreasca definitiva impotriva asociatiei de propietari.Cum imi pot recupera costurile? Am demarat executarea silita ... (vezi toată discuția)
Executare silita pensie alimentara neplatita de doi ani jumatate Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Am divortat din iunie 2009 iar in sentinta de divort (care este definitiva si irevocabila) s-a stabilit o pensie alimentara pe care fostul meu sot ... (vezi toată discuția)