avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatia de propietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatia de propietari

Buna ziua
am o hotatire judecatoreasca definitiva impotriva asociatiei de propietari.Cum imi pot recupera costurile?
Am demarat executarea silita dar...judecatoria a anulat executarea asociatiei pe motiv ca este doar un intermediar intre propietari si furnizorii de utilitati, asociatia nu are nimic in propiatate...#-o
Consider ca administratorul este obligat sa repartizeze aceste costuri pe lista de intretinere la fiecare apartament cu exceptia ap.meu. Daca gresesc va rog sa ma corectati si sa ma ajutati...:((
Cel mai recent răspuns: daiora , utilizator 09:16, 5 Iunie 2012
Precizati ce s-a dispus prin hot judec definitiva. Judecxatoria nu putea anula hot judec pe calea executarii silite, decat daca aveati un titlu care nu era emis de instantele judecatoresti. Altfel i se opune autoritatea de lucru judecat.
Detaliati speta
va multumesc! o sa postez din ambele hotariri.!
ma puteti ajuta cu un raspuns si la partea a2a a intrebarii legat de lista de intretinere?
cine trebuie sa puna in aplicare hotatrirea definitiva presedintele asociatiei sau administratorul?
Presedintele asociatiei este cel care reprezinta asociatia in relatiie cu tertii, cu institutiile si in fata organelor judiciare, inclusiv a executorului judecatoresc. Numai presedintele poate angaja asociatia intr-o executare silita.
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2012
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
La ce cheltuieli faceti referire a fi repartizate?

Alte discuții în legătură

Executare silita asociatie de proprietari coolgirl2014 coolgirl2014 Buna ziua, Problema sta in felul urmator,locuiesc de 1 an de zile intr-un bloc care datorita neglijentei administratorului si a propietarilor a ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc sau scoatere la licitatie? val3ros val3ros buna ziua...va rugam sa ne lamuriti cu privire la o situatie atipica... un locatar din blocul nostru a inregistrat datorii multe la plata intretinerii drept ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la cei vinovati mira55 mira55 Comitetul executiv a luat hotararea de a demite -fara temei legal sau aprobarea adunarii generale a proprietarilor dar si in contradictoriu cu opozitia scrisa ... (vezi toată discuția)