Un avocat ii povesteste unui prieten ce a patit cu o zi in urma:
- Ma trezesc de dimineata si plec la trinunal. Cand ies din bloc, exact la scara, doi insi il bateau pe unul.
- Si?
- M-am gandit: sa ma bag, sa nu ma bag? Dar, tinand cont de faptul ca ma grabeam la serviciu, nu m-am bagat. La pranz, in fata restaurantului unde servesc de obicei masa, patru il bateau pe unul.
- Si?
- Ma grabeam spre masa, asa ca iarasi nu m-am bagat. Seara, cand ma intorceam acasa, la iesirea din metrou, opt insi il bateau pe unul. Acum, nemaiavand nimic de facut, m-am bagat.
- Si?
- Mama, ce l-am mai batut pe ala!
Avocat: Ati intretinut relatii sexuale cu el la New York ?
Martor: Refuz sa raspund la aceasta intrebare.
A: Ati intretinut relatii sexuale cu el la Chicago ?
M: Refuz sa raspund la aceasta intrebare.
A: Ati intretinut relatii sexuale cu el la Miami ?
M: Nu.
- D-le avocat, nu inteleg de ce trebuie sa va platesc pentru doua vizite. Eu am fost o singura data la dvs.
- Vai de mine, domnule Popescu, dar nu va amintiti, ca dupa ce ati plecat de la mine v-ati intors din nou pentru ca v-ati uitat umbrela?
Care e asemanarea dintre OZN-uri si avocatii sinceri?
Lumea aude despre ei dar nu-i vede niciodata...
Avocatul catre mandantul sau:
- Imi pare rau ca n-am putut sa scot mai mult.
- Va multumesc, dar trei ani imi ajung.
- Domnule avocat, nu va mai osteniti sa-l aparati pe clientul dvs caci deja si-a recunoscut fapta..
- Domnule judecator! Pai dvs il credeti mai mult pe el?
La o petrecere, o doamna-l copleseste pe un medic cu intrebari, ii povesteste despre durerile ei, medicamentele pe care le ia, etc. Plictisit, doctorul se intoarce catre vecinul de masa, un avocat:
- De o jumatate de ora imi pune tot felul de intrebari, e o adevarata consultatie. Pot sa-i cer onorariu?
- Desigur! Oricum, mie-mi datorati 500 de lei... onorariu.
Seful catre secretara:
- Cine ti-a spus ca, doar pentru ca te-am sarutat de cateva ori, ai dreptul sa lenevesti toata ziua?
- Avocatul meu.