" Un client isi intreaba avocatul:
- Cat cereti pentru o consultatie?
- 3000 euro pentru trei intrebari.
- Nu este un pic cam scump?
- Ba da… Si care este a treia intrebare ?"
Doi parteneri intr-o firma de avocatura au iesit la pranz impreuna. La un moment dat unul sare de pe scaun:
- Trebuie sa ma intorc in birou! Am lasat safe-ul deschis!
- Ce te ingrijorezi asa? zambeste, calm, celalalt. Doar suntem amandoi aici.
**
- Unde au invatat vampirii sa suga sange?
- La facultatea de drept.
- Nu toti mandantii, pot fi numiti vaci de lapte, spune un avocat unui coleg, unii sunt ca soarecii din biserica.
- Dar ce noroc ca noi avocatii ne pricepem si la mulsul soriceilor...
Un avocat isi viziteaza un coleg de studiu, la sfarsit de saptamna, in locuinta acestuia, la tara.
Gazda este chemata cu treburi urgente in oras.
La intoarcere, afla ca fostul sau coleg de studiu a fost, in lipsa sa, foarte intim cu sotia sa: - In "corabia" mea, ai intretinut relatii sexuale cu sotia mea!
Dupa cum stii din dreptul naval, pescuitul in ape straine este interzis...
- Scuze! zice celalalt, casa ta e la tara, si dupa cum stii din dreptul agricol, cel care seamana pe parcela altuia isi pierde samanta. Roadele ii raman, in orice caz, proprietarului pamantului...
Cum sa suni la Politie cand esti lipsit de mijloace.Georges PHILLIPS, un avocat de o anumita varsta, care traia in VANCOUVER, se pregatea de culcare cand sotia ii spuse ca a lasat lumina aprinsa in curte.
Cand avocatul s-a dus s-o stinga, a vazut ca hotii ii furau din curte si din gradina.
A sunat repede la Politie si a fost intrebat daca hotii au intrat in casa si l-au atacat.
''Nu, raspunde el, dar continua sa-mi fure din curte si din gradina. ''
Operatorul ii raspunse:
''Ne pare rau, dar toate masinile de patrulare sunt pe teren. Incuiati-va in casa si vom trimite pe cineva cand se intoarce la sediu''
avocatul spuse:
"O.K " si inchise. A stat vreme de 30 secunde si a sunat din nou la Politie:
-Buna seara, tocmai v-am sunat inainte sa va spun de hotii din curte ... Nu va mai faceti griji si nu mai trimieti pe nimeni sa verifice.
Tocmai i-am impuscat'' si inchise telefonul.
In urmatoarele 5 minute, 6 masini de Politie, o echipa de tragatori de elita, un elicopter, 2 camioane de Pompieri, o Salvare si Seful Politiei locale erau la fata locului, reusind sa prinda hotii in flagrant delict.
Un politist ii spuse: "Credeam ca i-ati impuscat ..."
La care avocatul raspunse: " Si eu credeam ca nu aveti pe nimeni disponibil "...