avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine poate face actiune la Legea 1/2000 ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine poate face actiune la Legea 1/2000 ?

In legatura cu o suprafata de teren agricol de 10 ha atribuita in conditiile Legii 1/2000
se poate face o actiune de anulare partiala titlu de catre o terta persoana care are interes ?
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 09:48, 28 August 2011
Buna ziua,
da, doar daca interesul acesteia este cert, licit si exigibil, astfel cum o cere C. proc. Civ. si

Legea 1/2000 pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole şi celor forestiere actualizata, solicitate potrivit prevederilor Legii fondului funciar nr. 18/1991 şi ale Legii nr. 169/1997

publicata in Monitorul Oficial nr. 8 din 12.1.2000

Ultima data actualizata prin Lege nr. 160/2010 - pentru completarea art. 23 din Legea nr. 1/2000 pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole şi celor forestiere, solicitate potrivit prevederilor Legii fondului funciar nr. 18/1991 şi ale Legii nr. 169/1997
:)
Cu respect ,
Av. Barbulescu Ion-Sebastian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire teren arabil/padure MihaiBucur MihaiBucur [b]Buna ziua! Va rog sa imi spuneti numarul maxim de hectare pentru care se poate reconstitui dreptul de proprietate unei persoane, pentru teren agricol si ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate flori2009 flori2009 Bună! Îmi poate spune cineva cum poate fi anulat un titlu de proprietate obținut fraudulos de un renuntator la moștenire? Un document emis de o instituție ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta titlu proprietate emil6702 emil6702 Buna seara! Sunt amenintat ca voi fi chemat in judecata de un alt mostenitor pt declararea nulitatii absolute a titlului de proprietate deoarece mama mea nu ... (vezi toată discuția)