avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Materiale de studiu pentru examen limba turcã
Discuție deschisă în Traduceri

Materiale de studiu pentru examen limba turcã

Buna ziua ! vreau sa sustin examen pt a obtine atestatul de traducator autorizat lb turca cu specialitatea stiinte juridice ,si am nevoie de ajutorul cuiva care are cunostinte despre asa ceva....as avea nevoie de materiale in lb turca,subiecte care au fost date la examenele trecute.....mii de multumiri,
-adresa mea de e-mail-jalba_teodora@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: jalba , utilizator 17:58, 29 August 2011
Accentul este pus pe buna cunoastere a ambelor limbi (limba romana si limba straina aleasa), precum si pe cunoasterea domeniului pentru care se opteaz.
Un exemplu de text pentru a va face o idee (romana-engleza) gasiti aici. www.avocatnet.ro/content/for...
Textul in limba romana mentionat mai sus poate fi dat si in cadrul examenului in limba turca asa ca va puteti face o idee. De asemenea va sfatuiesc sa studiati texte din legislatia turca (domeniul juridic, fiscal...) ce pot fi gasite pe internet. Exemple de texte ce pot fi studiate gasiti aici:
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Bafta la examene:luck:
L.C.
multumesc din suflet pt informatii,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestii pentru susþinerea examenului de traducãtor în limba turcã cristinaozturk cristinaozturk Voi sustine examenul de traducator in cateva zile ( limba turca ). Daca l-a mai sustinut cineva, poate da sfaturi? Chiar textul care a picat ar fi de ... (vezi toată discuția)
Doresc informaþii referitoare la examenul pentru obþinerea atestatului (românã-turcã-românã), ºtiinþe juridice lns_oguz lns_oguz Buna ziua, Vreau sa ma inscriu la examenul de traducator autorizat, domeniul Stiinte Juridice si sunt interesata de opiniile celor care au participat, de ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)