buna seara, astazi mi-a luat permisul un militean la intersectia sos.alexandriei cu antiaeriana,eu aveam cedeaza si cand a oprit un sofer la trecere de pietoni si pietonul a inceput sa traverseze eu atunci am plecat sa trec intersectia! si a venit 1 tare pe banda 1 si mai mai sa ma loveasca io am accelerat putin si ala ma claxonat atunci militica ma vazut si a crezut el ca io sunt de vina ca nu am acordat prioritate:(dar ala avea100 la ora lejer si pieton pe trecere.. e normal sa-mi ia permisul si ala il doare-n [EDITAT] la ora asta!! cum fac sa mi-l recuerez? mentionez ca e ridica pe 30 zile,4 puncte si 286 lei amenda multumesc
Ati fost vinovat si 30 de zile nu e mult. Puteti contesta la parchetul din zona unde a avut loc evenimentul dar nu cred ca aveti sorti de izbanda. Eu va recomand sa platiti jumatate din amenda in 48 de ore si sa calatoriti pe jos 30 de zile ca nu e un capat de tara si sa va mai ganditi la ce ati facut fara sa o comparati cu ce a facut celalalt participant la trafic.
problema este ca nu sunt sofer de weekend! din asta traiesc:(ca altfel u-mi pasa 30 zile, si totusi de ce sa nu reusesc ca am procedat corect la cedeaza soferul 1 a oprit la pieton si sof.2 a venit tare fara sa se gandeasca ca poate se suceste pietonul si se intoarce pe trecere ce faccea? sau la trecere se accelereaza?nu se mai oprese cand e ocupata cu pieton pe ia!