de patru luni de zile o persoana imi foloseste id de mesenger si parola verificand astfel toate convorbirile mele iar eu am aflat de putine zile.as vrea sa stiu daca acest lucru se pedepseste legal di daca da cum ar trebui sa procedez. multumesc tuturor care doresc sa imi raspunda
Inainte sa va plangeti la autoritati (care sunt destul de nepasatori in astfel de cazuri) as zice sa va schimbati intrebarile de securitate pe care le-ati introdus atunci cand v-ati creat contul de messenger si bineinteles raspunsurile la intrebarile aferente.
Apoi ar fi indicat sa va schimbati si parola de acces din 2 in 2 luni si asigurati-va ca veti avea o parola nu tocmai usor de aflat.
Mai puteti scana computerul de eventualii keyloggeri pe care ii puteti avea (cititi pe internet ce sunt acestia), protejati-va impotriva oricaror virusi.
Va spun cu certitudine ca cel care va tot urmareste conversatiile este o persoana care va cunoaste si care va poate afla parola destul de usor.
Daca nici in urma masurilor luate nu reusiti sa il potoliti pe curios, atunci merge la politie, depuneti o plangere pentru violarea secretului corespondentei, indicand si persoana banuita.
Asfel de infractiuni se dovedesc destul de greu din mai multe motive.
Faceti ce s-a spus mai sus si folositi o parola fara vreun fel de legatura cu date personale, preferinte ale dvs. din orice categorie sau nume ale apropiatilor.