avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Fiind director la scoala cu contract pe 4 ani se poate solicita detasarea fara a mi se cere demisia din functie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:09, 29 August 2011
detasarea la alta scoala presupune schimbarea locului muncii,
nu puteti ramane director la o scoala fara sa prestati acolo munca, contractul dv. de management implicand multe aspecte care tin de degrevare, salarizare, politici de personal si conducerea procesului instructiv-educativ ...
in concluzie, daca va detasati, va dati si demisia
Detasarea este valabila numai in cazul c.i.m. , situatie valabila si pentru demisie ... in cazul contractelor de management nu opereaza prevederile Codului Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îndemnizaþie conducere roman gheorghe roman gheorghe Sunt profesor pentru învăţământul primar, dacă deţin şi funcţia de director coordonator la o şcoală de centru de comună mai pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Plata diferente salariale_l 221/2008_director de scoala macmillan macmillan Buna ziua, In cazul in care, in actiunea privind calculul si plata diferentelor salariale neacordate , rezultate din neaplicarea Legii nr. 221/2008, ... (vezi toată discuția)
Demisie sau demitere? Liadoma Liadoma In speranta ca ma veti putea ajuta, va expun succint problema mea. Sunt profesor si detin temporar (de la 1 sept.- inceputul de an scolar pentru cadrele ... (vezi toată discuția)