Mai pot beneficia de ajutor pt incalzire daca impreuna cu sotul meu detin un apartament si totodata apar ca si coproprietar cu cota indiviza 1/2 la o garsoniera care este a tatalui meu care locuieste acolo ? veniturile noastre sunt de 800 lei la 3 membri deci 266 pe membru de familie .
Nu are legatura faptul ca mai aveti o cota parte dintr-o locuinta, sunt in aceeasi situatie, iar faptul ca venitul pe membru de familie este de doar 266 va da dreptul la a beneficia de ajutor de incalzire. Eu asa stiu, insa faceti cererea si ce acte mai tb pentru asta.
Intreb acest lucru deoarece si anul trecut mi-a fost refuzat dosarul de catre o angajata a primariei pe acest motiv spunandu-mi ca nu am dreptul la ajutor deoarece detin aceasta parte din garsoniera si nu mi- se pare corect deoarece eu nu locuiesc acolo , toate contractele de utilitati sunt pe numele tatalui meu .
Ieri am auzit la tv ca ministrul muncii a mutat aceasta forma de ajutor pentru incalzire catre primarii, iar ele vor hotari, deoarece vor plati subventiile din bugetul local
Este discriminare?
scarlet
asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele?
mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)