avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mai pot beneficia de ajutor pentru incalzire ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mai pot beneficia de ajutor pentru incalzire ?

Mai pot beneficia de ajutor pt incalzire daca impreuna cu sotul meu detin un apartament si totodata apar ca si coproprietar cu cota indiviza 1/2 la o garsoniera care este a tatalui meu care locuieste acolo ? veniturile noastre sunt de 800 lei la 3 membri deci 266 pe membru de familie .
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 20:05, 29 August 2011
Nu are legatura faptul ca mai aveti o cota parte dintr-o locuinta, sunt in aceeasi situatie, iar faptul ca venitul pe membru de familie este de doar 266 va da dreptul la a beneficia de ajutor de incalzire. Eu asa stiu, insa faceti cererea si ce acte mai tb pentru asta.
Intreb acest lucru deoarece si anul trecut mi-a fost refuzat dosarul de catre o angajata a primariei pe acest motiv spunandu-mi ca nu am dreptul la ajutor deoarece detin aceasta parte din garsoniera si nu mi- se pare corect deoarece eu nu locuiesc acolo , toate contractele de utilitati sunt pe numele tatalui meu .
Ieri am auzit la tv ca ministrul muncii a mutat aceasta forma de ajutor pentru incalzire catre primarii, iar ele vor hotari, deoarece vor plati subventiile din bugetul local
asteptati sa apara ordonanta si normele de aplicare. deocamdata nu se stie exact care vor fi conditiile de acordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot beneficia de ajutor pentru incalzire ? sykes sykes Mai pot beneficia de ajutor pt incalzire daca impreuna cu sotul meu detin un apartament cumparat in rate si totodata apar ca si coproprietar cu cota indiviza ... (vezi toată discuția)
Este discriminare? scarlet scarlet asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele? mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de subventia la caldura in urmatoarele conditii angela68 angela68 Buna ziua, as dori sa stiu daca pot beneficia de subventia la caldura in urmatoarele conditii : - sunt salariata, doar eu sunt proprietara pe apartament ... (vezi toată discuția)