avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documente necesare pentru declararea unui imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documente necesare pentru declararea unui imobil retrocedat

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care sunt documentele necesare pentru declararea unui imobil retrocedat si, eventual, cronologia demersurilor si a institutiilor la care trebuie sa apelez. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:37, 29 August 2011
Declararea...unde? La administratia financiara, sau cum? In principiu, ar trebui sa fie suficienta dispozitia de restituire in natura si procesul verbal de punere in posesie.
la ce fel de documente va referiti? retrocedarea s-a facut prin instanta sau prin dispozitie a primarului?
Retrocedarea s-a facut prin instanta!
- sentinta judecatoresca definitiva si irevocabila;
- dispozitia de restituire in natura;
- procesul verbal de punere in posesie.
!n primul rand ,felicitari! Incepeti cu Directia Venituri Buget din Primarie(impozite pe proprietate)cu :hot.jud,proces verbal de punere in posesie,si eventual o schita a imobilului.Apoi cu aceleasi documente plus certificat fiscal, si documentatia cadastrala va intabulati proprietatea.Succes!

Alte discuții în legătură

Spatiu verde kgkg kgkg In baza Legii 10 / 2001 prin dispozitia primarului mi s-a retrocedat in natura un teren in suprafata de 950 mp.Prin procesul verbal de punere in posesieterenul ... (vezi toată discuția)
Competenta consiliului local in procesul de aplicare a legii fondului funciar ContSters130441 ContSters130441 Buna seara, Am obtinut in instanta o sentinta definitiva ,irevocabila si investita cu titlu executoriu pentru retrocedarea unui teren. Primarul refuza sa isi ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)