avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Spatiu verde
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Spatiu verde

In baza Legii 10 / 2001 prin dispozitia primarului mi s-a retrocedat in natura un teren in suprafata de 950 mp.Prin procesul verbal de punere in posesieterenul are categoria de folosintaCC, la fel conform planului cadastral si cartii funciare. In PUG acest teren era trecut ca spatiu verde. Imi puteti spune daca acest teren se incadreaza la spatiu verde sau este doar CC conform punerii in posesie, a cadastrului pe acest teren si a cartii funciare? Mentionez ca PUG -ul este din anul 2006-2008, iar actele ( punere in posesie, plan cadastral, dispozitia primarului, intabularea ) sunt din anul 2013

Alte discuții în legătură

Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)
Categorie teren trecut in cartea funciara anastasislavinia anastasislavinia dupa primirea prin retrocedare a unui teren pe vechiul amplasament conform L 10 și L 247 cum se trece in Cartea Funciara titulatura care a avut-o ... (vezi toată discuția)
Plan cadastral vizat de primarie s_mari s_mari Mi s-a intocmit planul cadastral pentru un teren si trebuie sa mi-l vizeze primaria. In ce consta aceasta operatiune si care este baza legala ? Cat dureaza , ... (vezi toată discuția)