Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica?
Am un an de zile de la notarea posesiei iar cei de la primarie mi au comunicat ca nu se poate elibera AC pt un teren aflat in posesie( initial mi au spus ca pot construi si am platit si un proiectant pt proiectul in sine, ).
Multumesc!
Ca sa obțineți autorizație de construire, trebuie sa fiți proprietarul (nu posesorul) terenului.
De unde aveți terenul? A fost făcută cadastrale sistematică, de Primarie?Dați mai multe detalii.
terenul a fost al parintilor mei, detinut fara acte de proprietate, eu am dezbatut mostenirea, au renuntat toti mostenitorii, cu adeverinta de punere in posesie si certificat de mostenitor , am facut intabularea.eu personal mi am facut cadastru, nu primaria. Nu stiu ce inseamna cadastrare sistematica facuta de primarie.
Multumesc anticipat pentru rapuns.
nu inteleg ce doriti sa mi spuneti..., poate undeva s a strecurat o eroare si nu trebuia intabulat asa, ma repet pe baza certificatului de mostenitor si adeverintei de posesie am platit cadastrul si mi am intabulat terenul. Voi citi incheierea de intabulare mai in amanunt si revin catre dvs cu informatii poate ma ajutati sa inteleg ce se intampla.
Multumesc!