avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ...

Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica?
Am un an de zile de la notarea posesiei iar cei de la primarie mi au comunicat ca nu se poate elibera AC pt un teren aflat in posesie( initial mi au spus ca pot construi si am platit si un proiectant pt proiectul in sine, ).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cartala , utilizator 22:52, 23 Februarie 2023
Toate demersurile si anume dezbaterea de moatenire si cadastrul le am facut din propria initiativa, stiu despre programul mentionat de dvs dar primaria nu este inscrisa in acest program. Eu personal am fost la cadastrist si mi a facut intai un plan de sitiatie apoi la notar pe baza acelui plan, fiscal si istoric de rol/ adeverinta de posesie , am declarat mostenitorii, am facit dezbaterea de mostenire , sepqrat de plan de situatie si certificat de mostenitor m au pus sa depun la dosarul pt cartea funciara o adeverinta de la primarie prin care isi exprima ca detin posesia terenului si am depus si o declaratie notariala prim care imi asum ca detin posesia terenului( aceasta din urma mi au cerut o cei de la firma fe cadastru). Deci va rog sa ma credeti ca nu are legatura cu nici un program demarat de primarie. Daca se poate sa mi indrumati pasii spre a resolva cu cartea funciara v as fi recunoscator. Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! tatăl meu a decedat anul trecut ! sunt singurul ... ALEXANDRANICOLETA ALEXANDRANICOLETA Bună ziua! Tatăl meu a decedat anul trecut ! Sunt singurul copil! Am fost la notar sa fac taxa de succesiune cu actele de la primărie adeverința de rol și ... (vezi toată discuția)
Cadastru fara succesiune oana781979 oana781979 Buna seara. As avea o nelamurire si as aprecia daca ar putea cineva de pe acest forum sa ma ajute. Mama mea a murit in primavara acestui an. Am primit recent ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor. as avea o intrebare in legatura cu intabularea ... CrisCristina11 CrisCristina11 Buna ziua tuturor. As avea o intrebare in legatura cu intabularea unui teren. Ma aflu inscris ca si posesor pe cf unui teren intravilan din 2016 impreuna cu ... (vezi toată discuția)