avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare leasing terminat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare leasing terminat

Buna seara,
Am cumparat o masina noua in 2007 prin leasing iar leasingul l-am terminat un an mai tarziu.

Cum se poate recupera taxa pe poluare ?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 19:27, 29 August 2011
NU se poate recupera. intrucat taxa pe poluare/prima inmatriculare, despre care ati citit atatea in presa, avea in vedere masinile second hand.

pentru masinile noi, nu se restituie. Sau, cel putin din cate stiu eu, TOATE actiunile in acest sens au fost respinse (atat la fond cat si in calea de atac)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto hacu hacu Am cumaparat un matiz in primavara cu act de vanzare cumparare dar nu l-am imatriculat pana acum intrebarea e eu o sa platesc taxa daca vreau sa-l imatriculez ... (vezi toată discuția)
Acte auto in neregula dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara. Am achizitionat o masina second-hand care a fost cumparata prin leasing de o firma.Dupa o perioada de timp administratorul firmei a trecut masina ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)