avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... contract finantare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

contract finantare

Buna seara,
As dori sa stiu ce raspundere contractuala are un administrator (responsabil) proiect de finantare fonduri?

Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
diaconu adriana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:01, 30 August 2011
raspunde de realizarea proiectului.
dar [poate raspunde penal sau civil daca nu respecta proiectul
ce art.sau lege?
as dori sa ma informez.
Managerul de proiect trebuie sa respecte obligatiile din standardul ocupational al COR pentru manager de proiect(fisa postului) si implicit legislatia in vigoare aplicabila proiectului. Cea mai frecventa este legea achizitiilor, obligatorie in majoritatea proiectelor.Incalcarea legilor aplicabile duce la raspunderea civila sau penala, proiectele fiind finantate din fonduri publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manager proiect fonduri nerambursabile LUCAT LUCAT Buna ziua. As vrea sa aflu daca pentru a fi manager de proiect fonduri europene nerambursabile in cadrul unei autoritati publice centrale, minister sau ... (vezi toată discuția)
Consilier achizitii publice oanaraluca2015 oanaraluca2015 Bună ziua, Doresc o părere în legătură cu interpretarea: ARTICOLULUI 610 din Noul Cod administrativ, respectiv: ”(1) Autoritățile și instituțiile ... (vezi toată discuția)
Angajat proiect cu finantare europeana hana10 hana10 Buna ziua! Am avut bafta de a lucra in cadrul unui proiect finantat din fonduri europene printr-o universitate. Am fost implicata in calitate de coordonator ... (vezi toată discuția)