avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Dati-mi un sfat...
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Dati-mi un sfat...

Ma aflu in aceasta tara de circa 56 de ani La inceput pina la virsta de 20 de ani am invatat de la alti ce rol am pe pamint Apoi cind aproape sa inteleg am implinit 35 ani Dupa care a venit democratia deasemeni am invatat de la alti ce este aceasta ?cind aproape sa pricep am implinit 56 Ma intreb in sine ?daca am muncit 36 de ani si am invatat de la alti 56 OARE DE CE AM RAMAS PE DRUMURI FARA MUNCA FARA BANI ? .Sa-u poate nu am invatat sa fur ?Va trebui sa invat de acum insa oare timpul imi va permite?X-(-Serios imi poate da cineva un sfat?Oidee un pont Stiu eu ceva sa ma ajute in urmatori 30 de ani sper .Daca nu voi muri tot nepregatit ......:O
Cel mai recent răspuns: nikolai2010 , utilizator 14:17, 23 Octombrie 2011
n materie de viata,de la cei de dinainte am invatat cat si cum s-au priceput, mai departe, va trebui sa ne descurcam singuri.
Lectiile ni le-am primit si ne-am considerat pregatiti,dar pana la urma se dovedeste ca avem ceva lipsuri.Eu cred ca daca avem speranta, vom afla mereu ce ne trebuie pentru pasul urmator.

"Nu conteaza decat un singur lucru: sa inveti sa pierzi. "Emil Cioran
Nu stiu cit de bun ar putea fi sfatul meu, tinind cont ca nu prea sunt in stare sa ma sfatuiesc singura in anumite momente de cumpana,insa dupa parerea mea, dumneavoastra, stimate domn aveti deja raspunsul la intrebari si nu aveti nevoie de sfaturi ..
Iata unul dintre raspunsurile pe care le detineti ''ma aflu in aceasta tara de 56 de ani'',ceea ce ma face sa cred ca deja ati hotarit sa schimbati acest aspect.
Cu tot respectul,nu sunt deloc de acord cu citatul de mai sus in astfel de situatii iar dumneavoastra trebuie ca ati tot auzit in ultimii 50 de ani astfel de citate.Daca tot timpul invatam sa pierdem cind invatam sa mai si cistigam?Alegerea va apartine!

Cu stima
Aradna:bow:
Sintem aproape LEAT Daca nu ai invatat sa furi pana acum , nu vei invata nici de acum inainte trebue sa te nasti cu aceasta inclinatie si neaparat sa-ti fie cultivata inclinatia . Nu dispera e foarte greu ca la virta noastra sa ne gasim de lucru . eu lam ascultat pe bunul nostru Presedinte si am plecat din tara in care mam nascut am crescut , eram prea copt noi astia de virsta aceasta le santem o povara Sfatu meu e NU DISPERA nu esti singur pe lume!!
VIATA E UN JOC,DESIGUR MAI COMPLEX ...DIN CARE NU CASTIGA NIMENI ,IMPORTANT ESTE SA JOCI. FIECARE ARE STILUL LUI DE JOC .ACUM DEPINDE CUM IL JOACA FIECARE.URMARESTE ATENT PERSOANELE DIN JUR ,DACA AZI AU CASTIGAT CEVA ,MIINE VOR PIERDE DE DOUA ORI.OAMENI CARE ERAU BINE ,O SECUNDA LE/A SCHIMBAT VIATA(CAZUL HUIDU)...BUCURATE DE VIATA .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie de joc la examen Madalina28 Madalina28 Am picat si eu si sincer am primit niste note la care nu ma asteptam. Nu mi-au luat aproape nimic in considerare din ceea ce am invatat. Rusine ca isi bat joc ... (vezi toată discuția)
Pensie suplimentara austria codrutdancau codrutdancau Buna ziua, Ma intereseaza ,sa aflu un raspuns competent pt. cazul sotiei mele. In prezent,are virsta de aproape 56 ani si o vechime in munca in Ro de 27ani ... (vezi toată discuția)
Certificat de viata; taloane; plata pensiei Pensionara tinara Pensionara tinara Buna seara, Este posibil ca certificatul de Viata din cadrul pensionarii mele in urma cu mai bine de 1 an parafat si stampilat de ambasada Romana sa fie ... (vezi toată discuția)