avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Bataie de joc la examen
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Bataie de joc la examen

Am picat si eu si sincer am primit niste note la care nu ma asteptam. Nu mi-au luat aproape nimic in considerare din ceea ce am invatat. Rusine ca isi bat joc de noi si intra doar pilosii.

Nu stiu de unde au scos aceste note dar nu sunt cele reale. Mi-am dat seama ca in Romania mafia e in floare si intra doar cine are bani si nu cine are cap. Am zis ca voi intra pe munca si pe meritul meu dar se pare ca nu e adevarat. Cine mi-a zis ca fara ajutor nu ai sanse nu a zis rau. Ar trebui facuta o plangere mai sus ca sa se verifice acele teste in mod real.

Sunt complet dezgustata de sistemul de drept din Romania.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar e clar ca pana la urma examenele acestea sunt cu numar de locuri.
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2013
Madalina28, utilizator
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 21:12, 14 Octombrie 2013
[Partea editata se adreseaza unui mesaj sters]
Chiar daca am picat sunt mandra de mine, de ceea ce stiu si de notele pe care le-am luat. Sunt exclusiv munca mea, nu am copiat, nu am avut fituici, nu am avut casti in ureche si nici pile la nimeni.

Sunt un om cinstit, am invatat la ID la o universitate de stat. Am doi copii si un serviciu. Am terminat facultatea in vara aceasta si am avut numai 2 luni la dispozitie sa ma pregatesc. Nu am avut nici concediu de un an de zile si credeti-ma ca asa m-am descurcat si cu serviciu si copii si am invatat noptile si dimineata ma duceam la munca.

Stiu sigur ca am fost nedreptatita la note, stiu care sunt treburile prin avocatura si cum se intra pentru ca si eu lucrez de foarte multi ani la un birou de avocatura si din fericire pentru mine am destula experienta. Din pacate in ziua de azi nu se mai pune accent pe invatul logic ci pe toceala. Ma deranjeaza enorm si sunt dezamagita de faptul ca se fura la note de catre niste oameni avocati, care se presupune ca sunt oamenii dreptatii, insa m-am inselat. Le este frica sa intre cat mai multi avocati sa nu le fure painea. Imi este jena de tara in care traiesc. Pana acum am avut o parere buna despre avocati, credeam ca macar acestia au o reputatie insa e pe dos.

Nu ne mai judecati pe cei care am picat, eu nu sunt fata lui tata care scoate banul si deschide orice usa, eu am muncit si nu voi renunta, voi lupta pana voi castiga in ciuda nedreptatilor. Stiu ca sunt prea corecta si nu voi schimba eu lumea, dar sper ca si altii vor sustine vorbele mele.

Avocatii mai in varsta ne judeca pe noi cei tineri, insa ei au intrat si fara examene inainte de 1996 doar cu un interviu, pana acum cativa ani se dadeau examene la barou si erau mult mai simple si se intra pe capete. Noi care mai suntem corecti, invatam si muncim nu asteptam sa ne pice. Insa avaritia asta dupa bani a stricat mintea oamenilor. Nu va bucurati la niste amarati de bani pentru ca veti muri si nu ii veti lua cu voi, va va bate Dumnezeu.

Eu am dorit sa intru in avocatura pentru ca imi place aceasta profesie si nu ca altii profeseaza de mantuiala, iau banii la client iar apoi isi bat joc de el. Am vazut pentru ca lucrez intre avocati si stiu cum se procedeaza.

Dar un lucru uita toti: nu se gandeste nimeni ca oricati bani si faima ai avea daca nu esti om nu esti nimic. Eu apreciez un om dupa calitatea lui, chiar daca e muncitor necalificat, si nu dupa haine, bani si masini. Aia nu sunt oameni, aceia s-au dezumanizat de mult.

Iar pentru toti colegii care au picat sa stiti ca este timp sa mai invatam pana la anul si nu disperati chiar daca ati fost nedreptatiti, candva vom iesi in frunte si vom triumfa pe stiinta si nu pe pile.
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2013
Admin, administrator
:oops:

Interventie moderator
Nemultumirea dv poate fi exprimata si discutata in topicul aflat la adresa de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/for...
(admitere barou 2013: spete… experiente)
Voi inchide acest topic.
Multumesc pentru intelegere. :bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sinteze pt admite in barou ContSters108974 ContSters108974 as dori sa-mi trimite-ti sinteze pentru examenul de intrare in barou. id red_raluca31@yahoo.com (vezi toată discuția)
Cati au intrat si cati au picat la barou mars0212 mars0212 In unele orase s-au afista deja rezultatele. Cei care au norocul sa stie deja, poate ne spuneti si noua cati au intrat si cati au picat la voi in oras (vezi toată discuția)
Examen noiembrie ContSters21173 ContSters21173 Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D (vezi toată discuția)