avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare s.r.l
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare s.r.l

care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a infiinta un s.r.l?
1. Sa existe cel putin un asociat.
2. sa existe un administrator
3. sa existe un spatiu pe care sa deserveasca ca sediu social
4. sa concepeti actul constitutiv al fiermei
5. specimen de semnatura pentru administrator
6.......etc
7. actele de depun la O.N.R.C.
am gasit un loc in care as vrea sa imi desfasor activitatea, dar nu stiu daca il pot inchiria si daca pot amplasa un chiosc in zona dorita de mine....cum pot afla acest lucru? presupun ca trebuie sa merg la primarie, dar nu stiu cu cine sa vorbesc acolo....
La primarie, daca nu cunoateti, puteti cere informatii la registratura sau la biroul de relatii cu cetatenii(daca are asa ceva) sau rugati sa va indrume la biroul urbanism. Un teren al primariei il puteti obtine pentru concesionare doar prin licitatie. Adica dumneavostra depuneti cerere ca ati dori sa vi se concesioneze terenul din perimetrul cutare(dati niste coordonate, faceti o schita, atasati o harta cu constructiile si strazile din zona dorita) iar primaria daca e de acord, va organiza licitatie pentru stabilirea pretului (valoare lunara a inchirierii terenului respectiv).
Ultima modificare: Marți, 30 August 2011
george-neagu, moderator
m-ati bagat in ceata....trebuie neaparat sa existe o licitatie pentru a putea inchiria locul respectiv? nu este suficient sa merg unde ati spus dvs. si sa intreb daca-l pot inchiria?
Mergeti acolo si intrebati dar inchirierea/concesionarea unui teren din administrarea primariei(a consiliului local) se face doar prin licitatie. Mai puteti sa preluati un teren, fara licitatie, daca respectivul detinator are in folosinta un astfel de teren obtinut anterior, (tot prin licitatie).

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu domeniu public cristina.00 cristina.00 cum trebuie formulata o cerere referitoare la inchirierea unui spatiu ce apartine domeniului public? va multumesc! (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu depozitare pe scara blocului - problema! lexanu lexanu Buna seara! Multumesc pentru faptul ca citit aceste randuri in primul rand. In al doilea rand doresc sa aduc in cunostinta dumneavoastra o problema foarte ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sau concesiune spatiu din domeniul privat? legislatie/ licitatie-cat mai urgent posibil Primaria Hlipiceni Primaria Hlipiceni Buna ziua, am dori sa stim unde se incadreaza [b]inchirierea[/b] unui spatiu din [b]domeniul privat[/b]. cu destinatie farmacie. Trebuie facuta licitatie? in ... (vezi toată discuția)