avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Aprobare contracte de proiectare in Consiliu Local
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Aprobare contracte de proiectare in Consiliu Local

As dori sa stiu daca este legala supunerea spre aprobare,sub forma unei hot.de Consiliu,semnarea unor contracte de proiectare pentru studii de fezabilitate.
Precizez ca aceste contracte de proiectare au fost deja semnate de catre ordonatorul principal de credite.
In ce conditii trebuie semnate aceste contracte de proiectare(valoare)?
As mai dori sa stiu &care este cadrul legal,legislatia care permite adoptarea unei hot.de consiliu pentru aprobarea acestor contracte!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cri_secret_ina , utilizator 12:13, 5 Septembrie 2011
Eu stiu ca trebuie aprobati indicatorii tehnico-economici ai unei investitii (stabiliti prin studiul de fezabilitate), nu contractul de servicii (sau ce o fi el). Consiliul local aproba contracte de asociere, parteneriate public-privat, contracte de imprumut si altele asemenea (vezi art. 36 din legea 215/2001), nu contractele de achizitii publice individuale.
Va multumesc pt.raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect de hotarare initiat de consilier local s_mari s_mari un consilier local poate initia un proiect de hotarare privind intocmirea unui studiu de fezabilitate pentru amenajarea unui trotuar, avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Incalcarea hotararii consiliului local de catre primar 1313 1313 As vrea sa stiu ce urmari poate avea pentru un primar plata un studiu de fezabilitate pe care Consiliu Local nu l-a aprobat in trei sedinte consecutive: una ... (vezi toată discuția)
Asociere in participatiune intre consiliul local si o firma in vederea exploatarii unui bun public clarias clarias Bună ziua,am și eu o nelămurire,vă rog frumos.Primarul din comuna mea a inițiat o hotărîre de consiliu,aprobată de 2/3 din consilieri, în ... (vezi toată discuția)