avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia de invaliditate

Doresc si eu un raspuns avizat in urmatoarea problema:
-In ian.2008,am fost diagnosticata cu "Leucemie limfatica cronica".Am lucrat pana la 54 ani si 8 luni,respectiv 31 aug.2011 ( vechime de 28 ani).Am fost in aug.2011 la comisia de expertiza in vederea obtinerii unei pensii de invaliditate.Am primit aviz favorabil dar decizia medicala doar dupa 30 zile de conc.medical.
Intrebarea mea este :indiferent de boala, concediul medical este necesar inainte de pensionare ? In ultimele 12 luni nu am avut concediu medical.
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 21:21, 5 Septembrie 2011
este necesar concediul medical inainte pe pensionarea pe caz de boala. probabil, in cazul dumneavoastra, datorita diagnosticului, nu a fost nevoie de mai multe zile de concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare pe caz de boala ContSters142622 ContSters142622 Buna ziua, Recent am fost diagnosticata cu \"oboseala cronica\". Pana in prezent nu a fost necesar sa beneficiez de concediu medical, insa brusc, la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Laura001 Laura001 Buna ziua.tatal meu este diagnosticat cu leucemie limfoida cronica. Pana in prezent a acumulat 150 zile de concediu medical. Contabilii de la firma lor unde ... (vezi toată discuția)
Pensionare medicala danapetcu danapetcu Buna seara! Va rog frumos sa-mi spuneti si mie dupa cate zile de concediu medical se poate prezenta persoana respectiva la comisia pentru pensionare ... (vezi toată discuția)