avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul medical

Va rog sa-mi spuneti in cat timp de la obtinerea certificatului de concediu medical, acesta trebuie inregistrat la registratura intreprinderii/institutiei in care lucrez? Termenul este cumva 24 de ore? Care este actul normativ/articolul din acesta, care ofera raspuns la intrebarea mea? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 16:47, 30 August 2011
OUG 158/2005 Art.36 (2) Certificatul de concediu medical se prezinta platitorului pana cel mai tarziu la data de 5 a lunii urmatoare celei pentru care a fost acordat concediul.
24 de ore este pentru o persoana aflata in somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical maman_popescu maman_popescu un angajat nu a adus concediu medical in 24h. Pot sa nu accept CM, daca il aduce mai tarziu? Sau sunt obligata sa-l primesc. (vezi toată discuția)
Plata concediu medical fritache fritache Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca unui angajat aflat in somaj tehnic i se poate plati concediu medical? Care este baza legala? Mentionez ca contractul ... (vezi toată discuția)
Sanctiune nedepunere certificat medical_maternitate la cas in termen de prevazut la art 36 din oug 158/2005 Corina Ganescu Corina Ganescu Art 36/ OUG 158/2005Certificatul de concediu medical se prezintă plătitorului până cel mai târziu la data de 5 a lunii următoare celei pentru care a fost ... (vezi toată discuția)