avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere INM

buna, sunt un proaspat absolvent de drept, intentionez sa particip la sesiunea din vara viitoare de admitere din cadrul Institului National de Magistratura, si am auzit cum ca anul acesta ar intra in vigoare noile coduri penale si civile...as vrea sa stiu daca asa este si daca acest lucru s-ar intampla vor trebui invatate noile coduri pentru INM, multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 andreescu andreea andreescu andreea am o intrebare.o sa dau examenul din 2012.daca vor intra noile coduri in vigoare pana la acea data.ele vor fi in tematica?sau trebuie sa intre in vigoare cu o ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011 ContSters186948 ContSters186948 Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un \"camp de bataie\", am deschis un nou subiect. va ... (vezi toată discuția)