avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... plati compensatorii politisti - 2011
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

plati compensatorii politisti - 2011

art. 13 din legea nr. 285/2010 isi produce efectele doar pentru anul bugetar 2011, platile compensatorii conform legii nr. 284/2010 urmand a fi efectuate ulterior? cu alte cuvinte daca ies la pensie in 2011 voi beneficia de aceste plati in cursul anilor urmatori? multumesc anticipat pentru un eventual sfat - in situatia mea mai sunt inca multi alti colegi!
Ultima modificare: Marți, 30 August 2011
ionita962, utilizator
Cel mai recent răspuns: Jean Valjean , utilizator 17:53, 4 Septembrie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 284/2010 si legea 263/2010 k27lau k27lau Am fost cadru militar si am fost trecut in retragere in anul 2011 din Ordinul ministrului apararii nationale fiind clasat inapt pentru serviciul militar cu ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii ttincuta ttincuta am fost functionar public cu statut special in Administratia Nationala a Penitenciarelorsi in iulie 2011 am fost clasata inapt serviciul medical fiind ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii la iesirea la pensie lumy23md lumy23md am iesit de 3 luni la pensie anticipata din invatamant,o colega care a iesit acum7 luni,dar pe caz de boala, a auzit ca ar putea lua doua salarii compensatorii ... (vezi toată discuția)