avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia sotului impartita
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia sotului impartita

As dori sa stiu si eu daca este posibil ca sotia sa poata imparti pensia sotului, in conditiile in care toata viata a fost casnica si a crescut 4 copii.
Daca se poate, ce lege prevede asta pentru a putea sa imparta pensia sotului, deoarece sotia nu mai poate munci si nu primeste nici un ban de la sot?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:24, 31 August 2011
Cat sunt sot si sotie, isi datoreaza intretinere unul altuia.. Daca sotul nu vrea sa participe la cheltuieli, poate fi obligat de instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de întreținere: care e cota corectă când părintele nerezident mai are un copil din căsătoria actuală? Dalinacristina Dalinacristina Buna ziua. Va rog sa ma ajutați cu o speță. Tatăl are 2 copii, unul din prima căsătorie, major, la facultate, 20 ani, si o minora din a doua căsătorie. ... (vezi toată discuția)
Re: ref.divort iulia20 iulia20 Stimata dna AVLIL, Iata cat de ciudata e viata si ce bine ca exista aceasta minunata inventie INTERNETUL. Eu sunt sotia \"d-lui\" stefan_al. Ghilimelele ... (vezi toată discuția)
Cum îmi pot obliga soțul să-și asume responsabilitățile de părinte? Icaica Icaica Cum oblig tatal dar fara divort la asumarea financiara in cresterea si educarea copiilor minori. Nu participa nici la cresa respectiv gradinita si nici la alte ... (vezi toată discuția)