avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cerere de amanare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cerere de amanare

Buna ziua,problema mea este ca am un dosar penal iar primul termen este pe 14 septembrie si vreau sa stiu daca fac o cererere de manare pentru a-mi angaja un avocat este realizabila?
Dosarul este unul de natura comerciala,nu am interdictie de a parasi tara sau mandat de arestare.
Intreb deoarece vreau sa plec din tara pentru 2 luni la munca in strainatate.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alinbaciut , utilizator 12:03, 31 August 2011
Puteti cere un alt termen pentru angajarea unui aparator, insa sa stiti ca la proces tot trebuie sa va prezentati cand va fi nevoie, chiar daca plecati in strainatate sa fiti constient ca judecatorul va dori sa va asculte si pe dvs, iar avocatul nu poate face o declaratie in numele dvs, el poate doar depune memorii, probe in aparare, etc.
Multumesc frumos!
Problema este ca un nou termen s-ar putea sa-l primiti intr-o luna.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat preventiv programmmer981 programmmer981 In urma cu 3 luni s-a dat mandat de arestat pe 15 zile pentru diverse fraude informatice minore... Procurorul nu a mai solicitat prelungierea celor 15 zile, ... (vezi toată discuția)
Trimis in judecata pentru art 87/oug.195/2002-pot fi condamnat la primul termen? anduneck anduneck Buna ziua! Am si eu o nelamurire...in data de 06.07.2011 mi s-a intocmit dosar penal pentru conducera vehicului pe drumurile publice sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Am fost intors la aeroport.. va rog sa ma ajutati.. Bmw335xdi Bmw335xdi Azi am vrut sa plec in italia.. Si la vama am fost oprit si intors inapoi.. In 2009 am fost areatat pentru 30 de zile pentru frauda onformatica .. Dupa care am ... (vezi toată discuția)