avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa timbru fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa timbru fiscal

Va multumesc pentru raspuns. Asa ar fi logic, deoarece eu acum ar trebui sa platesc mult mai mult dupa noua lege (1,5% din valoare) mai mult eu nu cunosc valoarea deoarece nu s-a facut o evaluare a mostenirii la fond.Ca sa se ceara valoarea din baza de date a notarilor...va fi o valoare mare pentru mine.
Nu vreau sa renunt cu totul la recurs, deoarece in sentinta s-a facut o eroare clara si as vrea sa restrang actiunea doar la acea eroare, sa nu mai contest si celelalte probleme ridicate initial. Sa "restrang "capetele de acuzare, cum pot sa fac asta?
Va multumesc.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru judiciar recurs Marina72 Marina72 Am facut o cerere de reexaminare a taxei judiciare, aratand faptul ca am achitat deja 50% din valoarea achitata la fond de reclamanta si nu am cum sa achit ... (vezi toată discuția)
Lon, proces literar vaicarina vaicarina sunt in calsa a-10-a si avem de pregatit un proces literar, iar eu sunt avocat al acuzarii Vasile Baciu. Daca imi puteti spune care sunt capetele de acuzare ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar recurs. Marina72 Marina72 As dori o lamurire la urmatoarea situatie: am deschis un dosar de recurs pentru o mostenire impotriva hotararii date de instanta de fond. Conform incheierii de ... (vezi toată discuția)