avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate lon, proces literar
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

lon, proces literar

sunt in calsa a-10-a si avem de pregatit un proces literar, iar eu sunt avocat al acuzarii Vasile Baciu. Daca imi puteti spune care sunt capetele de acuzare ale personajului. Multumesc aniticipat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:14, 17 Martie 2015
Cred ca trebuie facuta o aplicatie pentru procesul lui Ion!;)

Ghinionul lui Ion ca nu a avut posibilitatea sa ceara sfaturi pe avocanet.ro!

Procesul a mai fost "dezbatut" pe site, cautati in casuta de search de mai sus "proces literar".

Avocatul apararii
www.avocatnet.ro/content/for...

Procurorul
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces literar - avocatul acuzarii lui ion Florina347 Florina347 Salut! Sunt in clasa a 10-a,iar pentru scoala avem de facut un proces literar pe baza romanului Ion de Liviu Rebreanu.Am vazut ca a fost postate 2 intrebari de ... (vezi toată discuția)
Proces literar al romanului ion. GaleFlorentina GaleFlorentina Buna seara. Ma numesc Florentina, sunt eleva in clasa a x-a M si sunt intr-o dilema continua,pot sa zic. Azi a avut loc la scoala o simulare a unui ... (vezi toată discuția)
Proces literar - avocatul lui ion Angelina2421 Angelina2421 Salut! Sunt in clasa a 10-a,iar pentru scoala avem de facut un proces literar pe baza romanului Ion de Liviu Rebreanu. Eu am rolul de avocat al ... (vezi toată discuția)