avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare consilier juridic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare consilier juridic

Poate un SRL (societate cu raspundere limitata,un cabinet de consultanta contabila si juridica) sa angajeze cu contract individual de munca un consilier juridic ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 31 August 2011
..........nu o impiedica nimica....sau sa-l preia cu un contract de prestari servicii....de colaborare!:hammer:
Cu un contract de prestari servicii cred ca ar fi probleme,nu este recunoscuta angajarea ca vechime in functii juridice,din cate stiu ar trebui contract individual de munca pentru a fi considerata drept vechime in functii juridice
mailpn88 a scris:

Cu un contract de prestari servicii cred ca ar fi probleme,nu este recunoscuta angajarea ca vechime in functii juridice,din cate stiu ar trebui contract individual de munca pentru a fi considerata drept vechime in functii juridice

Intr-adevar, activitatea desfasurata in baza unui contract de prestari servicii nu confera prestatorului calitatea de salariat si nici vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilierul juridic in cadrul unui cabinet de avocat ContSters40598 ContSters40598 Concret, cum poate colabora consilierul juridic cu un avocat? Ce poate el face in cadrul cabinetului de avocat? Cum va colabora cu avocatul? Cum va fi ... (vezi toată discuția)
Contracte criog criog salutare, as avea o intrebare, asa la miez de noapte: se mai fac contracte de colaborare intre angajator si viitorul angajat? viitorul angajat este un ... (vezi toată discuția)
Profesii liberale si srl deliadanea deliadanea Bună ziua! Vă solicit experiența și expertiza în următoarea situație: Activez într-o profesie liberală (psiholog) reglementată prin legea ... (vezi toată discuția)