Acum ceva timp mi s-a intocmit un dosar penal pentru inf de furt.
Pe data de 18 ianuarie am fost chemata s adau o declaratie la politie, iar peste 1 luna am fost chemata sa dau a 2-a declaratie.Mi s-a spus sa astept decizia.
Eu de la sfarsitul lunii februarie nu am mai auzit nimic si nici nu am primit nimic pana acum.Mentionez ca suntem in luna de 31 august 2011 si nu am primit nimic.Cat va mai trebui sa astept? Ce este posibil sa se intample?Multumesc anticipat.
Despre ce fel de furt este vorba?
Furt de auto de lux, furt din buzunare, furt din supermarket,etc...?
Ce sa va vina citatie de la instanta sau amenda?
Va puteti interesa si dvs. in ce stadiu este dosarul. Cea de-a doua declaratie tot la politie ati dat-o?
Bineinteles ca nimeni nu se poate pronunta asupra unei eventuale pedepse necunoscand actele de la dosar, insa daca este vorba doar de un saculet cu detergent si ati recunoscut fapta, ati colaborat cu organele de cercetare, atunci este posibil sa primiti doar o amenda administrativa, dar la fel de posibil sa primiti o amenda penala sau alta pedeapsa prevazuta de codul penal pentru infractiunea de furt.
Daca nu aveti antecedente penale , prejudiciul putem presupune ca a fost acoperit prin restituire , acesta fiind de altfel , modic , vi se va aplica o amenda administrativa de catre procuror , conf.art.18/1 c.pen.
Ar fi bine sa va abtineti in viitor sa aveti astfel de probleme , pentru ca pot exista si altfel de urmari.
Acuzatie furt
petrub
Buna seara ,
Sunt disperat , astazi fratele meu a fost acuzat ca a furat din supermarket un contur sau asa ceva din magazin.A cumparat cateva produse , dupa ... (vezi toată discuția)
Furt
g3o
Buna seara.Am o nelamurire.O persoana X sa zicem a fost prinsa ca a furat un sac cu detergent dintr-un magazin prin camera video.A fost dusa la politie in urma ... (vezi toată discuția)
Citatie
Ioana925
Buna seara! In cazul in care doresc sa fiu citata telefonic intr-un caz de furt calificat este posibil acest lucru? Mentionez ca furtul calificat se refera la ... (vezi toată discuția)