avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Licenta autoutilitara inchiriata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Licenta autoutilitara inchiriata

Firma la care lucrez a incheiat un contract de comodat cu o persoana fizica, in urma caruia beneficiaza, pe o perioada de un an, de o autoutilitara de 12.5t, pentru transport marfa. In acest caz autoutilitara poate sa circule fara licenta sau e necesara? Va rog mult sa imi dati un raspuns.
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 10:11, 1 Septembrie 2011
Chiar daca este inchiriata autoutilitara are nevoie de licenta pt tipul de transport pe care il efectueaza.
Sint necesare ambele licente , de transport si eczecutie indiferent daca autoutilitara este protrietate sau inchiriata in plus la cele inchiriate ar fi bine sa aiba si xero copie dupa contract de inchiriere intrucat uni inspectori de la ARR solicite la control si contract de munca individual al soferului Mie mia fost solicitat de mai multe ori pe linga cele 2 licente ,atestatu profesional , diagramele din urma (28 de diagrame) si-n zilele in care nu am lucrat , foaia de concediu ; un formular special care-l gasiti pe saitu ARR completat de la data..ora... pina la data..ora...Vam dat aceste date intrucat opserv ca nu sinteti in domeniu si amenzile sint foarte mari de ordinu milioamelor pe care le-ar suporte soferu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru obtinerea licentei de transport marfa frank09 frank09 Buna ziua Am si eu o nelamurire.Vrea sa obtin licenta de transport pentro o societate ,am mers la arr sa cer informatii si m au dat pe spate,mi au spus ca ... (vezi toată discuția)
Autoutilitara primita in folosinta - ce fel de contract se poate incheia, sa pot decuce cheltuielile de transport? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Am primit o autoutilitara spre folosinta, de la alta firma (inregistrata pe firma respectiva), pentru desfasurarea propriei activitati a firmei ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)