avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Documente necesare pentru obtinerea licentei de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Documente necesare pentru obtinerea licentei de transport marfa

Buna ziua
Am si eu o nelamurire.Vrea sa obtin licenta de transport pentro o societate ,am mers la arr sa cer informatii si m au dat pe spate,mi au spus ca autoutilitara pt care vreau sa obtin licenta de transport trebuie sa fie inmatriculata pe societatea mea,mentionez ca autoutilitara este inmatriculata pe persoana fizica si intre societate si aceasta persoana vreau sa fac un cntract de comodat/inchiriere,este ok asa?
imi puteti spune care sunt documentele necesare obtinerii licentei care trebuie depuse?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 10:13, 8 Decembrie 2016
inainte de a merge la RAr pt licenta trebuie sa aveti deja incheiat contractul de comodat la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta autoutilitara inchiriata rominaduca rominaduca Firma la care lucrez a incheiat un contract de comodat cu o persoana fizica, in urma caruia beneficiaza, pe o perioada de un an, de o autoutilitara de 12.5t, ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Obtinere licenta de transport persoane alinaion82 alinaion82 Buna ziua! As dori sa stiu ce tb sa faca o societate pentru a obtine licenta de transport persoane. Precizez faptul ca unul dintre obiectele de activitate ale ... (vezi toată discuția)