avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

CARE SUNT PASII DE URMAT LA NOUL REVISAL EU NU POT ADAUGA NICI UN CONTRACT[q
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 31 August 2011
Pentru a va putea indruma, trebuie sa prezentati mai clar si complet situatia actuala: aveti deja vechiul Revisal ori firma este infiintata dupa punerea in functiune a Revisal-ului HG 500 si acum doriti sa faceti primele inregistrari?
Daca nu va descurcati , puteti citi manualul de utilizare a noului program ... pe interfata programului la deschidere , in dreapta sus este un semn de intrebare , apasati pe acesta si va deschide manualul de utilizare ... daca va da erori la preluare , ar trebui sa ne spuneti ce erori va da ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, VA ROG MA AJUTATI CU PROCEDURA OPERAŢIONALĂ GENERALĂ COMPLETARE SI TRANSMITERE - ... REVISAL (vezi toată discuția)
Proceduri operationale revisal daianamitu daianamitu Va rog sa imi trimiteti daca aveti proceduri operationale pentru Revisal (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui angajator nou in revisal niko79 niko79 Buna ziua! Am si eu o intrebare: am deja ub angajator inregistrat in revisal si vreau sa il inregistrez pe al doilea. Merg pe registru, apoi adaugare ... (vezi toată discuția)