avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional si contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional si contract de munca

Buna ziua, am 2 intrebari
1)pot incheia un act aditional pt. modific salariu si functie salariat la contr. de munca pe 14.09.2011 pe care sa-l completez in revisal si sa-l transmit pe 15.09.2011 si care sa-si produca efecte retroactiv incepand cu 01.09.2011?
2)pot intocmi un contr. de munca pe 13.09.2011 sa-l completez in REVISAL si sa transmit Revisalul pe 14.09.2011 urmand ca salariatul sa inceapa activitatea pe 18.09.2011?

Cel mai recent răspuns: gya_b_81 , utilizator 19:12, 31 August 2011
1. Art 17 alin (5) din codul muncii este in favoarea dvs.
Hg 500/2011 Art 4 alin (2) Actul aditional il puteti opera in revisal cel tarziu in ziua anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art 17 alin (5) din codul muncii.

2. Da, CIM se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza (Art 4 alin (1 a), Hg 500/2011)
multumesc pt. promptitudinea cu care mi-ati oferit raspunsul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu anymaryh anymaryh Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti in cazul in care se modifica salariul unui angajat, in cat timp se poate face transmiterea in revisal ? in 20 zile sau ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim pe perioada determinata bvr bvr Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie: care este termenul de inregistrare in revisal a prelungirii unui contract individual de munca ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract ccc 2 ani anymaryh anymaryh Buna! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o angajata care termina concediul de sarcina si leuzie (126 zile) in data de 15 apr si incepand cu data ... (vezi toată discuția)