avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Stie cineva daca sunt restrictii la ulei comestibil ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Stie cineva daca sunt restrictii la ulei comestibil adus din UE????

vreau sa aduc ulei in Romania din Germania si m-ar interesa in primul rand daca sunt restrictii??
ce acte,autorizatii trebuie sa am pentru a putea vinde legal la noi?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nicolaie Ciobotaru , Consultant resurse umane 19:40, 28 August 2008
Domnule Sever

Enuntati intrebarea de foarte multe ori. Nimeni nu a raspuns. Am vrut sa va ajut intrebandu-va si atentionand ca actele necesare si numarul lor depind direct de multe variabile :
1. Cantitati
2. Mod de achizitie
3.Mod de vanzare
4.Durata operatiunilor
5. Disponibilitatile de investitie

si multe altele.

Fiti mai precis. Ce vreti sa faceti ? O activitate adiacenta la ceea ce faceti curent sau axarea stricta pe subiect.

Dvs. nu spuneti n ici ba nici da nici pe public nici pe privat.

Cred ca aveti oarece probleme de comunicare. Nu poti primi raspuns la intrebari care necesita clarificari pe care nu sunteti dispus sa le prezentati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor sever74 sever74 As dorii sa aduc din germania ulei comestibil si m-ar interesa ce acte sunt necesare pentu a putea vinde legal aici? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Emitere ordin de protectie gratyela gratyela Bun gasit stimate doamne & domni, Voi relata pe scurt,pt a ma face inteleasa ,si sper sa primesc raspuns din partea dumneavoastra. Mama casatorita ... (vezi toată discuția)
Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)