avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ajutor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ajutor

As dorii sa aduc din germania ulei comestibil si m-ar interesa ce acte sunt necesare pentu a putea vinde legal aici?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nicolaie Ciobotaru , Consultant resurse umane 09:47, 23 August 2008
sever74 a scris:

As dorii sa aduc din germania ulei comestibil si m-ar interesa ce acte sunt necesare pentu a putea vinde legal aici?

Actele necesare si numarul lor depind direct de multe variabile printre carew amintesc:
1. Cantitati
2. Mod de achizitie
3.Mod de vanzare
4.Durata operatiunilor
5. Disponibilitatile de investitie

si multe altele.

Fiti mai precis. Ce vreti sa faceti ? O activitate adiacenta la ceea ce faceti curent sau axarea stricta pe subiect.

Cu toata stima si consideratia Nicolaie Ciobotaru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stie cineva daca sunt restrictii la ulei comestibil adus din ue???? sever74 sever74 vreau sa aduc ulei in Romania din Germania si m-ar interesa in primul rand daca sunt restrictii?? ce acte,autorizatii trebuie sa am pentru a putea vinde ... (vezi toată discuția)
Drepturile traducatorilor autorizati de a incasa pretul muncii lor plaur plaur As avea si eu o speta pentru juristii care cu atat sarg mentin acest site. Ma numesc Parpalita Laurentiu si sunt traducator autorizat pentru limbile franceza ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului pentru pfa dessyre dessyre Detin un PFA, iar anul trecut am lucrat cu o societate comerciala in baza unui contract de comision, ce avea ca obiect prestari servicii. Intrebarea mea daca ... (vezi toată discuția)