avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren intravilan fara PUZ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren intravilan fara PUZ

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati in a intelege cat de cat legislatia noastra. Am achizitionat un teren intravilan ( mentionat in cartea funciara "intravilan extins" ) iar la depunerea documentatiei pentru obtinerea certificatului de urbanism mi s-a raspuns" Nu exista PUZ pe zona aceea deoarece nu exista interes deosebit" . In zona respectiva au fost construite diferite locuinte , cu sau fara autorizatii de constructii .
Intrebarea mea este cum este posibil ca un teren sa fie trecut din extravilan in intravilan fara a exista un PUZ si ce sanse am de a construi legal pe acest teren .
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sorin03 , utilizator 19:44, 31 August 2011
Cel mai indicat ar fi sa va adresati Primariei respective, departamentului juridic
Va multumesc pentru raspuns. Va rog sa -mi spuneti daca trecerea unui teren din extravilan in intravilan se face conditionat de existenta unui PUZ sau aici apare o ''lacuna voita '' a oficiului de cadastru si o lipsa de sincronizare cu Primaria?
Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, teren cumpărat in 2007. intravilan in cartea funciara, ... GEORGEFLORIANLUNGU GEORGEFLORIANLUNGU Buna ziua, Teren cumpărat in 2007. Intravilan in cartea funciara, intravilan in certificatul de urbanism. Autorizație de construire emisa, Locuința ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)
Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)