avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor de incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor de incalzire

Buna seara,Locuiesc in Sibiu impreuna cu mama care are o pensie de 1000 de lei.Eu nu am nici un venit.As vrea sa va intreb urmatoarele; -Avem dreptul la ajutor de incalzire si care ar fii suma? Ce acte trebuie depuse la primarie pentru a obtine ajutorul? Mentionez ca locuim la casa. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:25, 2 Septembrie 2011
Sa facem un pic de aritmetica.
Daca datele sunt corecte si aceasta familie traieste dintr-o pensie de 1000 lei, inseamna ca are venituri de 1000 : 2 = 500 lei/membru de familie.
Mergem in grila scrisa mai sus si constatam ca cei 500 lei se incadreaza la penultima pozitie:
- o suma de 31 lei familiilor si persoanelor singure al caror venit net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure se situeaza intre 480,1 lei si 540 lei;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie la gaze edusa edusa se m-ai acorda subventia la gaze anul acesta? (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru incalzire didusili didusili Pot beneficia de ajutor incalzire la o pesie de 741 lei? Locuiesc la tara singura ,nu am animale,masina pamant etc. Am o soba pe lemne. Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Ajutoare incalzire lorenzo14 lorenzo14 la un venit de 600 lei de familie ce suma ar trebui sa primesc / incalzirea este pe lemne (vezi toată discuția)