avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrarea prin efractie sau violarea de domiciliu...nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrarea prin efractie sau violarea de domiciliu...nu stiu !!!

Cum se pedepsesc. la ora asta. cele doua ? Cineva ma acuza PE NEDREPT ca am intrat cu chei potrivite in casa si nu am facut altceva decat sa ii umblu in mancare - sa-i mananc mancarea ....Ce ziceti ?
Cel mai recent răspuns: 321 , utilizator 16:27, 1 Septembrie 2011
Este savarsita infractiunea de furt calificat(prin efractie, escaladare).
In ce fel de relatie sunteti cu proprietarl locuintei unde ati intrat? Cum ati intrat in posesia cheilor? Vi le-a inmanat chiar el, le-ati facut dvs. dupa cheile lui....poate veti putea demonstra ca el v-a dat cheile si ca, in mod obisnuit el va permitea sa va serviti din frigiderul lui ;)
Dumneavoastra nu vreti sa intelegeti ca nu s-a intamplat absolut nimic - chiar nimic, ci este doar o plangere aberanta pe numele meu desi eu nu am facut nimic - absolut nimic Asta este chiar culmea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt prin escaladare alina_vi alina_vi Pot considera ca este vorba de infractiunea de furt calificat , atunci cand furtul este comis prin escaladare, daca hotul a patruns in domiciliu pe usa ramasa ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala pneuros pneuros Am fost reclamat pentru amenintare cu pistolul unor individ care imi cosea iarba pe terenul meu proprietate personala , unul a depus plangere iar ceilalti ... (vezi toată discuția)
Incalcarea domeniului privat bloomkira bloomkira buna ziua! Locuiesc in casa mamei mele pt ca aceasta nu este in tara si acolo am si domiciliul,problema este ca in timp ce eu eram la un examen o persoana a ... (vezi toată discuția)