avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atingerea imaginii personale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atingerea imaginii personale

In cazul in care o persoana posteaza in cadrul unei retele sociale un film care surprinde o alta persoana in ipostaze intime (facand dus), ce ar putea sa faca "victima"?
Cel mai recent răspuns: mihailstoica , utilizator 18:49, 8 Septembrie 2011
Inregistrarea ii apartine celui care a postat-o pe reteaua de socializare?
Cel care a postat inregistrarea cunoaste persoana prezentata in inregistrare?
Prezentati mai multe detalii concrete
Inregistrarea ii apartine altei persoane, aceasta i-a dat-o celui care a postat-o.
Da, cel care a postat inregistrarea cunoaste persoana prezentata in inregistrare.
Si cel surprins in inregistrare cat si cel care a postat-o sunt minori.
Ultima modificare: Joi, 1 Septembrie 2011
mihailstoica, utilizator
Ce ar putea sa faca cel surprins in inregistrare?
*Cel care a postat-o nu a primit acordul de a o posta de la cel prezent in inregistrare.
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
mihailstoica, utilizator
Cum ar putea reactiona cel din inregistrare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O curiozitate Corina 2. 4 Corina 2. 4 Eu am fost forțată de un fost iubit sa ii fac oral și altele prin amenințări cu moartea și etc. Eu am făcut după un an și ceva plângere. Aveam 14 ani ... (vezi toată discuția)
Am avut o relatie in trecut cu o persoana care este insurata ... Alinia-Lacramioara Alinia-Lacramioara Am avut o relatie in trecut cu o persoana care este insurata , dar eu nu vreau sa mai am nicio legatura cu aceea persoana dar ea nu vrea sa ma lase in pace , ... (vezi toată discuția)
O persoană deţine pozele mele intime!! Loredana Fridmam Loredana Fridmam Buna seara ! Apaproximativ cateva zile in urma o persoană mi- a spart contul de instagram si ma santaja ca are pozele mele intime , daca nu fac ce vrea el le ... (vezi toată discuția)