avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 153/2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 153/2010

Buna ziua,
La parterul blocului unde locuies eu sunt mai multe spatii comerciale.Ghinionul face ca la scara unde locuiesc eu se afla un magazin alimentar.Problema e urmatoarea: aprovizionarea la acel magazin se face dimineata intre orele 6-7, cu zgomot infernal de navete aruncate din masina si ,,conversatii'' pe un ton ridicat al angajatilor + ca bonus, din cand in cand, manelele aferente din masina de aprovizionare.Avand in vedere ca e cald, dorm cu geamul deschis (locuiesc la etajul 2) si am fost deranjat de nenumarate ori de activitatile lor.Am incercat sa discut frumos cu sefa de magazin dar e o batrana acra care mi-a taiat macaroana cu ,,Ce vrei dom'le, e magazin, trebuie sa facem aprovizionare!''(normal ca trebuie facuta aprovizionare dar nu asa,parca in batjocura fata de locatarii din bloc), orice discutie pe un ton civilizat din partea mea s-a lovit de atitudinea ei de tip ,,Batman, Batman!''.
Intreabarea mea e:Magazinele de la parterul Asociatiei au regim special sau se aplica si in cazul lor prevederile legii 153/2010?
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Claudiu_O , utilizator 07:12, 2 Septembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
cu siguranta se aplica angajatilor ce discuta pe un ton ridicat si conducatorilor auto ce asculta manele la volum astfel incat sa deranjeze linistea publica.
trebuie doar apelat 112 la momentul oportun.

conducatorilor magazinului nu prea puteti ce sa le faceti caci nu ei deranjeaza linistea publica, mai ales ca aspectele se intampla pe domeniul public
Ultima modificare: Joi, 1 Septembrie 2011
valitinu, utilizator
jurist Clement a scris:

Cand Asociatia dv si-a dat acordul de inchiriere,va vandut si .....linistea!....

Pai blocul asa a fost construit, cu magazine la parter, blocul incepe de la etajul 1.

valitinu a scris:

cu siguranta se aplica angajatilor ce discuta pe un ton ridicat si conducatorilor auto ce asculta manele la volum astfel incat sa deranjeze linistea publica.
trebuie doar apelat 112 la momentul oportun.

conducatorilor magazinului nu prea puteti ce sa le faceti caci nu ei deranjeaza linistea publica, mai ales ca aspectele se intampla pe domeniul public

Totul dureaza 10-15 minute maxim, pana vin cei de la Politie, o sa fie liniste :)).Nu sunt o fire certareata dar dupa 3 ani de ,,tratament'' deja ma lasa nervii.
Nu as fi vrut sa le fac ceva conducatorilor magazinului ci doar sa vad daca ma pot duce la ei cu legea in mana, sa le arat ce scrie si sa aiba grija ca angajatii lor fara a mai deranja locatarii.
Pana la urma, soferului ala manelist, intr-o dimineata, cred ca o sa-i dau vre-o 2 borcane in cap si atunci o sa priceapa mesajul.
@Claudiu_o,
Puteti sa va duceti "la ei cu legea in mana" si poate or sa inteleaga.
Apelati la Politie, asa cum vi s-a spus mai sus. Chiar daca cei de la Politie vor gasi liniste cand vor veni, tot vor discuta cu dumneavoastra, isi vor nota, vor discuta cu seful magazinului, vor lua date despre cei care fac aprovizionarea... Toate acestea pot duce la o ameliorarea a situatiei. Incercati si-apoi ne mai spuneti cum au decurs lucrurile.
:offtopic:
Va rog sa nu mai preluati prin citat ceea ce a scris cineva mai sus. Dialogati normal asa cum vorbiti cu cineva fata in fata si nu repetati ceea ce a spus.
Si va mai rog sa nu mai postati mesaje imediat unul dupa altul. Daca ati uitat sa spuneti ceva aveti timp ca in 30 de minute sa reeditati mesajul initial.

Alte discuții în legătură

Boutique la parter de bloc SimonaM SimonaM Buna ziua, Sunt deja disperata de magazinasele de la parter ( eu locuiesc la etajul 1 ). As dori sa stiu ce as putea sa fac pentru a beneficia de liniste si a ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața! probleme cu vecinii!!! de 3 ani m-am mutat într-un ... florinpetroi florinpetroi Buna dimineața! Probleme cu vecinii!!! De 3 ani m-am mutat într-un alt apartament. Din prima seara dupa (semnarea actelor) când am fost sa inspectam ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de galagie extrema in spatele blocului! SteauaMVP SteauaMVP Buna ziua, Cum vine vremea calda se pare ca apar si persoanele care nu au un job sau pur si simplu nu au ce face in casa pe timpul noptii. \\"Actiunea\\" se ... (vezi toată discuția)