Buna ziua,
La parterul blocului unde locuies eu sunt mai multe spatii comerciale.Ghinionul face ca la scara unde locuiesc eu se afla un magazin alimentar.Problema e urmatoarea: aprovizionarea la acel magazin se face dimineata intre orele 6-7, cu zgomot infernal de navete aruncate din masina si ,,conversatii'' pe un ton ridicat al angajatilor + ca bonus, din cand in cand, manelele aferente din masina de aprovizionare.Avand in vedere ca e cald, dorm cu geamul deschis (locuiesc la etajul 2) si am fost deranjat de nenumarate ori de activitatile lor.Am incercat sa discut frumos cu sefa de magazin dar e o batrana acra care mi-a taiat macaroana cu ,,Ce vrei dom'le, e magazin, trebuie sa facem aprovizionare!''(normal ca trebuie facuta aprovizionare dar nu asa,parca in batjocura fata de locatarii din bloc), orice discutie pe un ton civilizat din partea mea s-a lovit de atitudinea ei de tip ,,Batman, Batman!''.
Intreabarea mea e:Magazinele de la parterul Asociatiei au regim special sau se aplica si in cazul lor prevederile legii 153/2010?
O zi buna!