avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa autorizare constructii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa autorizare constructii

Buna ziua! Am un client care vrea sa construiasca in aceeasi curte doua cladiri, ambele cu destinatia locuinta. Dupa parerea mea, ar trebui platit acelasi procent la primarie pentru taxa de autorizare (0,5% din valoarea de deviz pentru constructii de locuinte), dumnealor insista ca cea de-a doua constructie sa fie anexa si sa se plateasca 1% din valoare. Este corect asa? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: proiectareconstructii2007 , utilizator 22:57, 6 Septembrie 2011
Nu este corect asa, destinatia constructiei nefiind stabilita de primarie! In acelasi timp, proiectantul ar trebui sa prevada si el, in mod clar, tipul constructiei proiectate, ca fiind siavind destinatia de locuinta.
Ultima modificare: Joi, 1 Septembrie 2011
ContSters36411, utilizator
Exact asa am si facut, pana la urma au inteles la primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula calcul taxa autorizatie de construire crinarug crinarug Astazi am primit de la un inspector al unei primarii din Bucuresti, urmatoarea formula de calcul pentru determinarea taxei pentru autorizatia de construire ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor afarcas afarcas Buna ziua. Imi poate spune cineva care este taxa pentru procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor intocmit de primarie? Mi s-a spus ca e un anumit ... (vezi toată discuția)
Taxa regularizare autorizatie constructie si timbru de arhitectura ion_raluca ion_raluca As dorii sa stiu ce procentaj se aplica pentru calcularea taxei de regularizare autorizatie constructie pentru locuinta (aceasta fiind prima locuinta a ... (vezi toată discuția)