avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasarea de la un angajator la altul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasarea de la un angajator la altul

in prezent sunt detasat la un angajator( A). Trebuie sa incetez detasarea de la el (A)si sa ma detasez la un alt angajator(B).
1. Am inteles ca in revisal nu complecteaza angajatorul la care s-a facut detasarea ci cel care a dispus detasarea.- este corect??? Cum se anunta ITM-ul, prin acte aditionale ,prin decizii, sau se coplecteaza in revisal????
2.Salariul de baza nu se modifica ci numai functia.Ce se face in acest caz???
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 13:02, 1 Septembrie 2011
Pentru ca intrebarile dvs. nu mi se par clar formulate, pot sa va spun doar ca, dupa completare, Revisal-ul se transmite la ITM prin internet sau alte mijloace prevazute de reglementarile in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: detasarea de la un angajator la altul appstejarul appstejarul in prezent sunt detasat la un angajator( A). Trebuie sa incetez detasarea de la el (A)si sa ma detasez la un alt angajator(B). 1. Am inteles ca in revisal nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social firma in alta localitate boerica boerica Buna ziua, Administratorul unei societati doreste schimbarea sediulului social al societatii din Bucuresti in alta localitate. Stiti cumva care este ... (vezi toată discuția)
Conventie detasare crysenc21 crysenc21 Ma poate ajuta cineva cu un model de conventie de detasare? Va multumesc, (vezi toată discuția)