avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventie detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventie detasare

Ma poate ajuta cineva cu un model de conventie de detasare?

Va multumesc,

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:55, 26 Mai 2015
Vedeti link-ul de mai jos :

www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc,

Dar ceea ce nu inteleg ..pe langa salariu, care se poate acorda de oricare din angajatori, indemnizatia de detasare se acorda si ea sau nu?
Persoana aflată în detaşare într-o localitate situată la o distanţă mai mare de 5 km de localitatea în care îşi are locul permanent de muncă primeşte o indemnizaţie zilnică de detaşare.

Asadar, uin afara salariului va primi si aceasta indemnizatie de detasare .. care este de minim 13 lei/zi si de maxim deductibil de 32,5 lei pentru sectorul privat.
Da, acum imi este clar....

Dar mai am o intrebare...am inteles ca trebuie anuntat si ITM -ul despre detasare....cine anunta societatea care detaseaza sau societatea de la care se detaseaza salariatii?

Va multumesc,
Detasarea se completeaza si se transmite prin REVISAL de catre angajatorul care detaseaza ... termenul de transmitere este anterior inceperii detasarii.

Alte discuții în legătură

Detasare dia911 dia911 Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat daca firma noastra doreste sa detaseze 3 persoane. Se face act aditional de suspendare? Cine plateste contributiile ... (vezi toată discuția)
Detasare fara suspendare ASUL28 ASUL28 Buna ziua va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: firma noastra detaseaza muncitori la alta firma pt.executare lucrari ,dar salariul, contributiile ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal salariat detasat legorodi legorodi Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca trebuie inregistrat in Revisal un salariat la angajatorul la care este detasat. In cazul in care salariatul solicita ... (vezi toată discuția)