avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventie detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventie detasare

Ma poate ajuta cineva cu un model de conventie de detasare?

Va multumesc,

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:55, 26 Mai 2015
O puteti transmite astazi detasarea . Intr-adevar, exista si riscul ca la un eventual control angajatorul sa fie sanctionat contraventional de catre ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare dia911 dia911 Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat daca firma noastra doreste sa detaseze 3 persoane. Se face act aditional de suspendare? Cine plateste contributiile ... (vezi toată discuția)
Detasare fara suspendare ASUL28 ASUL28 Buna ziua va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: firma noastra detaseaza muncitori la alta firma pt.executare lucrari ,dar salariul, contributiile ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal salariat detasat legorodi legorodi Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca trebuie inregistrat in Revisal un salariat la angajatorul la care este detasat. In cazul in care salariatul solicita ... (vezi toată discuția)